Νέα - Ανακοινώσεις


10/10/2016
Νέα συνεργαζόμενη ακαδημία για το δικτυό μας η TORNADOS PFA από την περιοχή της Καλαμάτας. Ευχόμαστε να έχουμε μία καλή και δημιουργική συνεργασία.

10/10/2016
Στον Ολυμπιακό Πειραιώς θα συνεχίσει την καριέρα του ο ποδοσφαιριστής -μέλος μας Αντωνόπουλος Νικόλαος απο την συνεργαζόμενη ακαδημία του Αριστέα Άργους. Του ευχόμαστε υγεία και καλή σταδιοδρομία.

10/10/2016
Στην Ιταλική Nuova Tor tre teste θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Κώστας Τεντζέρης ένα μέλος της Gate2pro από την συνεργαζόμενη σχολή τερματοφυλάκων του Θοδωρή Γκίτκου. Συγχαρητήρια στον αθλητή του ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο σε ότι κάνει.

02/10/2015
Στην ομάδα της Ένωσης Βοτανικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο συνεργαζόμενος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Λιούμπης. Ύστερα από την πολύ καλή περσινή χρονιά που έκανε, πραγματοποίησε την μεταγραφή του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Καλή σεζόν στον αθλητή με υγεία.

02/10/2015
Στην ομάδα του Ερμή Κιβερίου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο συνεργαζόμενος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Βασίλης Φλεβάρης εξαργυρώνοντας την πολύ καλή περσινή του χρονιά με μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Καλή σεζόν με υγεία στον αθλητή.

01/10/2015
Τα συγχαρητήρια μας και τις ευχές μας για καλή σταδιοδρομία στον συνεργαζόμενο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Γιάννη Δούρο για την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις, αφού πέρασε στα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων. 

01/10/2015
Στην ομάδα του Παναρκαδικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο συνεργαζόμενος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Ανδρέας Μάνος. Η μετάβαση από το τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας σε ομάδα Γ εθνικής έγινε ύστερα από δοκιμαστικό που διήρκεσε περίπου 2 εβδομάδες. Ευχόμαστε καλή χρονιά στον αθλητή με υγεία.

15/06/2015
Νέα συνεργαζόμενη ποδοσφαιρική ακαδημία για το δίκτυο μας η σχολή ποδοσφαίρου Α.Ο ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ. Την Τετάρτη 17/6 θα πραγματοποιηθεί στους γονείς των αθλητών  η παρουσίαση του πλάνου συνεργασίας μας καθώς και o τρόπος  λειτουργίας της Gate2pro στην αίθουσα εκδηλώσεων του επιμελητηρίου Κιλκίς.

03/06/2015
Νέα συνεργαζόμενη ακαδημία για το δίκτυο μας η ποδοσφαιρική ακαδημία Ελπίδες Χαλάστρας. Το Σάββατο 6/6 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της λειτουργίας της πλατφόρμας της GATE2PRO.

27/05/2015
Επισημοποιήθηκε η συνεργασία μας με την ποδοσφαιρική ακαδημία του Κεραυνού Πετρούπολης με την παρουσίαση του πλάνου συνεργασίας μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23/5/2015 στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Πετρούπολης.  

Αρχή Προηγούμενο σελίδα 1 από 3 Επόμενο Τέλος